Ayeum Veritabanına Abonelik Sağlanmıştır

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca Ayeum Veritabanına 29/05/2019 itibariyle abonelik sağlanmıştır.

Erişim Adresi: https://ayeum.com/video-panel

Ayeum Veritabanı içerik Bilgisi
1. Üniversitedeki tüm akademisyenlere hitap eder.
2. Üniversite sınırları içinde 365 gün 7/24 sisteme giriş yapılabilir. Kampus dışında Proxy Ayarları yapmanız gerekmektedir.
3. Nitel, Nicel ve Karma Araştırma yöntemleri ve araştırma sürecinde kullanılan yazılımların online ve interaktif olarak öğretildiği bir platformdur.
4. Sosyal, fen, sağlık ve eğitim bilimlerinde kullanılan nitel, nicel ve karma araştırma yöntemleri ile ilgili eğitimler yer almaktadır. Ayrıca SPSS, AMOS, R uygulamaları, ENDNOTE, NVIVO, CMA, MAXQDA, Mendeley, Citavi, Zotero vb. yazılımlar online ve interaktif dersler yoluyla öğretilmektedir.
5. Her eğitimde, eğitim öncesi kişilerin mevcut bilgi ve becerilerini ölçerek, kişiye özel öğrenme imkânları sunmaktadır.
6. Ayeum Türkiye'nin SSCI, SCI, AHCI Index'te taranan dergilerdeki yayın sayısını ve yayın kalitesini artırmayı hedeflemektedir.
7. Başta SPSS, AMOS, NVIVO, MAXQDA, ENDNOTE ve Nicel-Nicel-Karma Yöntem olmak üzere platformda 30 adet online eğitim bulunmaktadır.
alan Göster r 0

Eklenme Tarihi : 31-05-2019 11:15:05