2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Kontenjan İlanı

Üniversitemiz Senatosunun 25.06.2019 tarihli ve 2019/64 sayılı kararı gereği ilan edilmiştir.

Başvuru yapan tüm adayların istenilen belgeleri, başvuru formunun en altında yer alan "Lisansüstü Aday Öğrenci Diploma ve Transkript Yükleme Alanı" na yüklemesi zorunludur. Belgeleri yüklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.  Başvuru belgeleri sisteme yükleneceği için Enstitüye evrak teslim edilmeyecektir.

2- Başvuru Dosyası

3- Online Başvuru İçin Tıklayınız. (Online Başvuru Sistemi 22-25 Temmuz 2019 Tarihleri Arasında Aktif Olacaktır.)

Önemli: Tüm adayların lisansüstü başvuru belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Not: 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Ordu Üniversitesinin ilgili bölümlerinden mezun olan öğrenciler için "Bölüm birinciliği" kontenjanına başvuruda bulunacak adayların, bölüm birinciliği ile ilgili evraklarını mezuniyet belgesiyle birlikte sisteme yüklemesi ve ayrıca başvuru ekranındaki "Eklemek İstediğiniz Diğer Bilgiler" kısmına "bölüm birinciliği" kontenjanından başvuru yapıldığını yazarak belirtmeleri gerekmektedir.

Eklenme Tarihi : 01-07-2019 11:40:17