Uzaktan Eğitim Duyurusu

Yükseköğretim Kurulu’nun “Küresel Salgında Yeni Normalleşme Rehberi”, Sağlık Bakanlığı’nın görüşleri, Yükseköğretim Kurulu karar ve önerileri, pandeminin ülkemizde geldiği son durum, öğrencilerimizin seyahat, konaklama, sosyal koşullar ve sürdürülebilir eğitim öğretim süreçlerini etkileyecek faktörler, bu faktörlerin salgının yayılması ve bulaş riskinin artması üzerindeki etkisi detaylı olarak değerlendirilmiş, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Enstitümüzde teorik ve uygulamalı derslerin Uzaktan Eğitim (Eş zamanlı) şeklinde yapılmasına karar verilmiştir.

Uzaktan Eğitim Sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Öğrenciler ders programlarına Enstitümüz Web Sayfasında Öğrenci-->Dersler, Ders Görevlendirmeleri, Programlar ve Müfredat Örneği-->Ders Programları yolunu takip ederek ulaşabilirler.

Not: EvdeKal sistemine giriş yapınca derslerinizi görebilmeniz için öğrenci bilgi sistemi üzerinden ders kaydınızı yapmış ve danışmanınızın da onay vermiş olması gerekmektedir.

Eklenme Tarihi : 06-10-2020 09:59:28