Mobil Bilgi Sistemi Uygulaması

Üniversitemiz öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından kullanılmak üzere “Mobil Bilgi Sistemi“ uygulamasına geçilmiştir.

Türkçe ve İngilizce olarak iki dilde kullanılabilmekte olan Mobil Uygulaması ile Öğrenci Bilgi Sisteminin verimli kullanımı, bilgiye daha hızlı ve kolay erişimi, Üniversiteye ait duyurular, akademik birimlere ait bilgiler ve akademik takvim bilgilerine ulaşım imkânı sağlamaktadır.

Uygulamayı indiren öğrenciler, notlarını, transkriptini, ders kaydını vb. bilgilerini cep telefonları veya tabletlerinden görebilecek,  öğretim elemanları da öğrencileriyle ilgili bilgilere aynı sistem üzerinden erişebilecektir. Ayrıca öğretim elemanları ve öğrenciler için mobil cihazlarda ilan edilen notlar anlık bildirim mesajı şeklinde iletilmesine olanak sağlamaktadır.