2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Kontenjan İlanı

Üniversitemiz Senatosunun 29/11/2017  tarihli ve 2017/138 sayılı kararı ile ilan edilmiştir.

Başvuru yapan tüm adayların istenilen belgeleri, başvuru formunun en altında yer alan "Lisansüstü Aday Öğrenci Diploma ve Transkript Yükleme Alanı" na yüklemesi zorunludur. Belgeleri yüklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

"Başvuru belgeleri sisteme yükleneceği için Enstitüye evrak teslim edilmeyecektir. "

ÖNEMLİ..!

LİSANSÜSTÜ ÖNKAYIT BAŞVURU FORMU ekranında yer alan  "İstenilen belgeleri enstitüye teslim etmeden ve bilgilerinizin doğruluğu enstitü tarafından kontrol edilmeden başvurunuz geçerli sayılmaz. Lütfen gerekli evraklarla enstitüye şahsen veya posta yolu ile başvurunuz" ifadesini dikkate almayınız. Evraklarınız yukarıda belirtildiği üzere ön kayıt esnasında sadece sistemden yüklenerek gönderilecektir. Kesin kayıt esnasında belgeler, kazanan adaylardan  istenecektir.

....Önemle duyrulur....

3- Online Başvuru İçin Tıklayınız  (Başvuru Süresi Dolmuştur)

Not: Tüm adayların lisansüstü başvuru belgelerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Not: "Bölüm birinciliği" kontenjanına başvuruda bulunacak adayların, bölüm birinciliği ile ilgili evraklarını mezuniyet belgesiyle birlikte sisteme yüklemesi ve ayrıca başvuru ekranındaki "Eklemek İstediğiniz Diğer Bilgiler" kısmına "bölüm birinciliği" kontenjanından başvuru yapıldığını yazarak belirtmeleri gerekmektedir.