2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Doktora Bursu Kapsamında Lisansüstü Öğrenci Alımı Kontenjan İlanı

Üniversitemiz Senatosunun 02/02/2018  tarihli ve 2018/18 sayılı kararı ile 100/2000  Doktora Bursu

Kapsamında ilan edilmiştir.

Başvuru yapan tüm adayların istenilen belgeleri, başvuru formunun en altında yer alan "Lisansüstü Aday Öğrenci Diploma ve Transkript Yükleme Alanı" na yüklemesi zorunludur. Belgeleri yüklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

"Başvuru belgeleri sisteme yükleneceği için Enstitüye evrak teslim edilmeyecektir. "

ÖNEMLİ..!

LİSANSÜSTÜ ÖNKAYIT BAŞVURU FORMU ekranında yer alan  "İstenilen belgeleri enstitüye teslim etmeden ve bilgilerinizin doğruluğu enstitü tarafından kontrol edilmeden başvurunuz geçerli sayılmaz. Lütfen gerekli evraklarla enstitüye şahsen veya posta yolu ile başvurunuz" ifadesini dikkate almayınız. Evraklarınız yukarıda belirtildiği üzere ön kayıt esnasında sadece sistemden yüklenerek gönderilecektir. Kesin kayıt esnasında belgeler, kazanan adaylardan  istenecektir.

....Önemle duyrulur....

1- Başvuru Bilgileri

2Online Başvuru İçin Tıklayınız

Not: Tüm adayların lisansüstü başvuru belgelerini sisteme yüklemeleri gerekmektedir.