FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

Anket

Trabzon Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bilim Dalı Yüksek Lisans Programı öğrencisi Buket ACAR, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe KALYON danışmanlığında hazırlamakta olduğu "Üstbiliş, Stresle Başa Çıkma Tarzları ve Duygu Düzenleme Güçlüğünün Depresyon, Anksiyete, Stresle İlişkisi" başlıklı tez çalışmasına veri toplamak amacıyla hazırlamış olduğu çevrimiçi araştırma anketine katılım sağlanmasını istemekte olup, gönüllülük esasına göre ankete katılım sağlanması hususu lisansüstü öğrencilerimize ilanen duyurulur.

Ankete ulaşmak için tıklayınız.

Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı İletişim Bilimleri Doktora Programı öğrencisi Selfiye ÖZKAN "Dijital Dönüşüm Ekseninde Kuşaklar Arası Yeni Medya Kullanım Pratiklerinin Dijital Demokrasi ve Ağ Kamusallığı Kavramları Çerçevesinde İncelenmesi" başlıklı tez çalışmasına veri toplamak amacıyla hazırlamış olduğu çevrimiçi araştırma anketine katılım sağlanmasını istemekte olup, gönüllülük esasına göre ankete katılım sağlanması hususu lisansüstü öğrencilerimize ve personelimize ilanen duyurulur.

Ankete ulaşmak için tıklayınız.

Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı doktora öğrencisi Ecem EKİNCİ, Danışmanı Prof. Dr. Yonca ÖZKAN yönetiminde hazırladığı ‘‘Exploring Digital Identities of EFL learners and their Motivational Orientations of learning English on Digital Platforms based on Self-Determination Theory'' (İngilizceyi Yabancı Dil Olarak Öğrenen Öğrencilerin Dijital Kimliklerini ve Dijital Platformlarda İngilizce Öğrenme Motivasyon Yönelimlerini Öz-Belirleme Teorisine Göre Keşfetme) başlıklı doktora tez çalışması kapsamında hazırlamış olduğu çevrimiçi araştırma anketine (https://forms.gle/z14BsnaV4hfyASmJ7) katılım sağlanmasını istemekte olup, gönüllülük esasına göre ankete katılım sağlanması hususu lisansüstü öğrencilerimize ve personelimize ilanen duyurulur.

Ankete ulaşmak için tıklayınız.

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Özgür KAYAPINAR'ın "Direct and Indirect Effects of E-Learning Quality Perception on Academic Performance in the Covid-19 Pandemic (Covid-19 Pandemisinde E-Öğrenme Kalite Algısının Akademik Performans Üzerindeki Doğrudan ve Dolaylı Etkileri)" isimli çalışması kapsamında hazırlamış olduğu çevrimiçi araştırma anketine (https://forms.office.com/r/PxrLRnShQr) katılım sağlanmasını istemekte olup, gönüllülük esasına göre ankete katılım sağlanması hususu lisansüstü öğrencilerimize ve personelimize ilanen duyurulur.

Eklenme Tarihi : 16-04-2021 16:48:26