2021-2022 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Kontenjan İlanı

Üniversitemiz Senatosunun 29.12.2021 tarihli ve 2021/182 sayılı kararı gereği ilan edilmiştir.

Fen Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarında yüzyüze yapılacak olan Lisansüstü öğrenci alımı yazılı sınava/mülakata girecek adayların pandemi dolayısıyla HES Kodu alması gerekmektedir. Covid-19 testi Pozitif olan veya temaslı olan aday öğrenciler ayrı salonlarda sınava alınacaktır.

2- Başvuru Dosyası

3- Online Başvuru İçin Tıklayınız. (Link başvuru tarihleri olan 24-30 Ocak 2022 arasında link olacaktır.)

Önemli: Tüm adayların lisansüstü başvuru belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Mezun olduğu halde diploma/geçici mezuniyet belgesi çıkmayan adayların, mezuniyet tarihlerini belirten bir yazı alması ve sisteme yüklemesi veya mezuniyet tarihinin transkripte yer alması başvuruda yeterlidir (Diploma/geçici mezuniyet belgesi kesin kayıtta getirilebilecektir).

5- Yatay Geçiş Başvuru Dilekçesi (Lisansüstü Yatay Geçiş Başvuruları 04 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecektir)

6- Yabancı Uyruklu Başvuru Formu (Başvurular elden yada posta yoluyla alınacaktır)

Not: 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Ordu Üniversitesinin ilgili bölümlerinden mezun olan öğrencilerden "Bölüm Birinciliği" kontenjanına başvuruda bulunacak adayların, bölüm birinciliği ile ilgili evraklarını mezuniyet belgesiyle birlikte sisteme yüklemesi ve ayrıca başvuru ekranındaki "Eklemek İstediğiniz Diğer Bilgiler" kısmına "bölüm birinciliği" kontenjanından başvuru yapıldığını belirtmeleri gerekmektedir.

DUYURU:

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Giriş Sınavları yüz yüze olacak şekilde yapılacaktır.

İl Hıfzıssıhha Kurulunun olası kararları, pandeminin seyri ve aşılama çalışmalarının hızına göre alınan kararlarda değişiklik yapılması mümkündür.

Herhangi bir değişiklik olması ve Lisansüstü Giriş Sınavlarıyla ilgili yeni kararlar alınması durumunda duyuru Web Sayfamızdan yapılacaktır.

Eklenme Tarihi : 26-07-2021 09:20:38