2022-2023 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Kontenjan İlanı

Üniversitemiz Senatosunun 06.07.2022 tarihli ve 2022/107 sayılı kararı gereği ilan edilmiştir.

1- Kontenjan Tablosu ve Mezuniyet Koşulları

2- Başvuru Dosyası

3- Online Başvuru İçin Tıklayınız. (Başvuru linki 5 – 10 Eylül 2022 tarihleri arasında aktif olacaktır.)

Önemli: Tüm adayların lisansüstü başvuru belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir. Mezun olduğu halde diploma/geçici mezuniyet belgesi çıkmayan adayların, mezuniyet tarihlerini belirten bir yazı alması ve sisteme yüklemesi veya mezuniyet tarihinin transkripte yer alması başvuruda yeterlidir (Diploma/geçici mezuniyet belgesi kesin kayıtta getirilebilecektir).

4- Not Dönüşüm Tablosu (YÖK)

5- Yatay Geçiş Başvuru Dilekçesi (Lisansüstü Yatay Geçiş Başvuruları 16 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecektir)

6- Yabancı Uyruklu Başvuru Formu (Başvurular elden yada posta yoluyla alınacaktır)

Notlar:

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında Ordu Üniversitesinin ilgili bölümlerinden mezun olan öğrencilerden "Bölüm Birinciliği" kontenjanına başvuruda bulunacak adayların, bölüm birinciliği ile ilgili evraklarını mezuniyet belgesiyle birlikte sisteme yüklemesi ve ayrıca başvuru ekranındaki "Eklemek İstediğiniz Diğer Bilgiler" kısmına bölüm birinciliği kontenjanından başvuru yapıldığını belirtmeleri gerekmektedir.

2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Giriş Sınavları yüz yüze olacak şekilde yapılacaktır. Herhangi bir değişiklik olması ve Lisansüstü Giriş Sınavlarıyla ilgili yeni kararlar alınması durumunda duyuru Web Sayfamızdan yapılacaktır.

Eklenme Tarihi : 20-07-2022 14:02:41