2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Kontenjan İlanı

Üniversitemiz Senatosunun 23.05.2018 tarihli ve 2018/08 sayılı kararı gereği ilan edilmiştir.

Başvuru yapan tüm adayların istenilen belgeleri, başvuru formunun en altında yer alan "Lisansüstü Aday Öğrenci Diploma ve Transkript Yükleme Alanı" na yüklemesi zorunludur. Belgeleri yüklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.  Başvuru belgeleri sisteme yükleneceği için Enstitüye evrak teslim edilmeyecektir.

3- Online Başvuru İçin Tıklayınız. (Başvuru tarihleri ; 02-05.07.2018) ÖNEMLİ: Online Başvuru Sistemi açılmış olup, 05.07.2018 tarihi saat 23.59'a kadar aktif olacaktır.

Not: Tüm adayların lisansüstü başvuru belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Not: "Bölüm birinciliği" kontenjanına başvuruda bulunacak adayların, bölüm birinciliği ile ilgili evraklarını mezuniyet belgesiyle birlikte sisteme yüklemesi ve ayrıca başvuru ekranındaki "Eklemek İstediğiniz Diğer Bilgiler" kısmına "bölüm birinciliği" kontenjanından başvuru yapıldığını yazarak belirtmeleri gerekmektedir.